Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
Busy.
Thursday, April 19, 2012 • 6:06 AM • 0 orang sayang Luna.

Tumblr_m2q7lnyzzf1r0aab9o3_500_large

I cried because I had no idea to write blog. Lol I was pretty strange. But, I don't care. Btw, I can't write blog everyday. I was quite busy as I would take SPM this year. Please, understand me. And please don't stop to view my blog. I will still love you all. Wish the best for me. Bye assalamualaikum. x

Xoxo, Luna
Sinetron di twitter.
Saturday, April 7, 2012 • 2:19 AM • 1 orang sayang Luna.

7024800147_ac41f38fc6_large

Assalamualaikum and Hello everyone.

As you all know, bash/ troll/ dah jadi trend dekat twitter. Hm, facebook tak tau ah. Kalau ada pun tak nak ambik tahu. Lol k... Bash/troll atau bahasa lainnya menghentam orang on web dah semakin menjadi jadi di twitter. Bash sbb follower ramai, dengki, jelous and all kind of that. Kenape mesti kita nak bash orang? Kenape mesti kita nak troll orang? Awak rasa awak dah cukup hebat? You thought you're great at talking like sarcastic people? Hell NO! 

Awak jangan ingat awak guna parody acc awak boleh bash orang sesuka hati awak. Satu hari nanti, orang akan tahu juga siapa awak yg sebenarnya. Salah satu menjadi kelemahan warga twitter bila someone yg dah ada 20k followers, apa yg dia tweet, apa yg dia cakap semua orang akan cakap yes. Even benda tu tak betul. Why? Sbb followers dia ramai so apa yg dia cakap semua betul ah? Heh? Seriously, awak sememang memangnya BODOH. 

Semalam, ada sorang budak hot facebook kena bash dgn budak twitter. Hahahaha K mmg kelakar sbb dia sendiri yg buat diri dia kena bash. Lol dia kutuk budak twitter tp dia pun ada twitter juga. How funny? Hahahahaha. Ya, saya tahu awak hot tapi awak tak patut update status dekat facebook then cakap dekat satu dunia yg budak twitter jaga tepi kain orang. Lol what the fuck? Awak cakap "budak twitter" means kids all over the world yg ada twitter jaga tepi kain orang? So, awak yg ada twitter awak pun kutuk diri sendiri lah heh? Thats why, kalau nak update sesuatu dekat facebook fikir dulu. Like kerana mulut badan binasa. Think ;-)

Moral of the story, fikir dulu before nak buat something. Second, jangan terlalu "agungkan" twit famous on twitter. Dia pun manusia biasa macam kita juga. Mereka hanya tweet apa yg di sekeliling kita. So, assalamualaikum and byebye! ;-)





Xoxo, Luna
Happy birthday princess. -9march2012-
Tuesday, March 27, 2012 • 2:58 AM • 0 orang sayang Luna.


Happy birthday to you. Happy birthday to you. Happy birthday to you luna. Happy birthday to you~ 

No party birthday, no cake, no happiness only some wishes and sadness.... 

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥