Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
GOODLUCK SPM CANDIDATES! :)
Sunday, November 13, 2011 • 7:06 AM • 0 orang sayang Luna.


Hahahahaha. Macam kau kan? :p Yeah, macam ni jugalah aku. Well, asyik menghadap twitter & facebook 24/7 hours sampai lupa nak study for exam. Well, fyi and semua orang pun tahu esok 14/11/11 Peperiksaan Sijil Peperiksaan Malaysia (SPM) bermula. Omg! Takutkan? Nasiblah aku tak menduduki exam ni for this year. 

Amacam? Korang dah ready ke belum? Belum? Ohmyyy! Korang tahu tak esok exam korang start? :O Haih, apo nak jadi dgn kawan kawan aku ni. Tadi time aku tengah on twitter ramai yg on dekat timeline. Makin gamak korang tweet padahal esok korang dah exam. Nampak sangat korang tak studykan? Ish ish ish.. Ke korang tweet dulu baru study? Kalau macam tu baguslah :)

Btw, Good luck to all Spm Candidates batch 1994. Do your best. Make your family, friends and boyfriends/girlfriends proud off you. Baca bismillah, doa banyak banyak. I know you can do it friends! Kalau ada yg tak tahu subjek form 4 tu call lah aku. Lol I'm joking :p 

So, ini je entri aku for today. Goodluck tau! :) Kbai.



Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥