Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
Harimau Muda, You are my hero! ♥
Tuesday, November 22, 2011 • 12:29 AM • 0 orang sayang Luna.



Assalamualaikum & Big hello stalk-kers.

Yeyeay! Alhamdulillah, finally kita menang juga dalam Perlawanan Bola Sepak Sukan Sea tahun 2011 menentang Indonesia. Ohmaigod, hanya tuhan je tahu gembira hati ni macam mana. Happy gilaa gilaaa gilaaaa!! Thanks Allah, akhirnya kau tunjuk pada kami siapa yg layak menang perlawanan tu. Alhamdulillah :) Ni semua atas usaha semua pemain pemain Harimau Muda Malaysia. You are so awesome! We proud of you guys! ♥


Semalam luna and a whole family tengok bola dekat rumah je. But, meriahnya macam tengok dekat Gelora Bung Karno stadium tu. Hahahaha sampai dah takde suara kitorang nak menjerit dah. Even, Indon yang buat goal pertama Harimau muda tetap dapat mengalahkan Burung Garuda. Omg, we are so happy!! 





Ni Khairul Fahmi Che Mat, penjaga goal Malaysia. Tipulah kalau korang tak kenal kan. Dia lah yg banyak rembat bola indon tu. Pehhh, power gilaaa sioooot. Sekali sepak je terus dia dapat tangkap. He's so awesome! idk macam mana kalau Malaysia takde goal keeper macam ni. You're heroes to us Khairul Fahmi! :*


Booooooo! Hahahahaha. Kesian kau duh hindon. Ini balasan sbb kau tak hormat negara aku. Datang negara aku merempat then buat onar. Forever fvck chu hindon. Yang kalah tu loser tetap loser! So, terima lah hakikatkan tak payah maki-maki Malaysia K? Fvck you indonesial! Padan muka kau 凸(¬‿¬)凸

So, ini saja entri luna untuk hari ni. We loved you Harimau Muda Malaysia! You're hereos to us! ♥ Bye. x

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥