Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
Foster The People was so cool! ♥
Thursday, November 17, 2011 • 10:02 AM • 0 orang sayang Luna.


Assalamualaikum & Big hello there.

Foster The People. Maybe ramai yg still tak kenal group ni. Ok, let me introduced Foster The People is an indie electro rock band from Lost Angeles, CA. Ni fact aku cari dekat google tau :p Haha Actualley, aku tak berapa minat layan lagu yg jenis Electro rock ni but bila aku dengar semua lagu Foster The People aku terus minat. Minat gila ok! Ni website Foster The People http://www.fosterthepeople.com Korang boleh dengar semua lagu dia and tahu lah semua tentang Foster The People.

Bulan Januari next year tahun 2012 Foster The People buat konsert  dekat kl tp malang sungguh aku tak dapat pergi sebab apa? Sebab aku kat johore lah bodos. Ok, memang sedihlah ceritanya.... Emm, ok forget it. Lagu Foster The People yg aku paling paling aku suka is.. lagu "Call it what you want" & "Pumped Up Kicks". Aku siap buat lagu background blog tau. Hehehehe be jelly everyone :p 

Aku taktau kenape ramai yg tak kenal Foster The People ni sebab lagu dia semua best gilaaa kot! Maybe, Foster The People ni band baru kot? Maybelahkan.. I bet after Foster The People buat konsert dekat Malaysia mesti band ni makin fame. Mesti punyaa! :) Ok lah readers, ini je untuk hari ni. Aku nak tidur. Goodnight, I love you Foster The People. Kbai ♥

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥