Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
Awesome! ♥
Thursday, December 1, 2011 • 1:53 AM • 0 orang sayang Luna.


Last weekend, 28/11 aku tengok cerita Twilight Saga Breaking Dawn - Part 1 dengan akak and kawan kawan aku. Siapa cakap Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 ni tak best dia memang buta seni. Lol! Cerita ni best gila ok.. Introduction muvie ni romantik gila. Sikit sikit comolot. Lol. Untunglah siapa tengok dengan boyfriend/girlfriend kan?  Aku takde partner pun layan muvie ni sorang sorang je. *sigh*

So, sesiapa yg belum tengok cerita ni tengoklah. I bet, korang tak menyesal habiskan rm10 korang beli tiket cerita ni. Btw, cerita ni ada sambungan part 2. Loike seriousley, aku tak sabar gila nak tunggu part 2! Mesti best gila! :D 

Ok, thats all for today. See you later! Bye ;)

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥