Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
I don't know.
Monday, December 5, 2011 • 8:58 PM • 0 orang sayang Luna.

I

Assalamualaikum & Big hello stalk-kers.

Rasa macam dah lama sangat luna tak update blog even baru je 3 hari lepas luna update. Lol. Do you miss me? Yes? I know you miss me. Hehehe :p Btw, luna sekarang tengah effort sedaya upaya nak update blog everyday but lappy luna still tak okay lagi.  I just have to wait for my lappy ready to fully repair :) Okay.. today, luna nak share dengan korang about my status. Why? Sebab ada yg tak tahu luna ni single or not.

Actually, I'm taken but now luna tak tahu relationship ni still to work or not. I don't know why.. Dia dah buang relationship luna dengan dia dekat facebook atas alasan yg memang tak boleh pakai. And seriously, luna memang tak terima lansung alasan dia. Luna tak paksa dia nak teruskan relationship ni. Nak break? I don't care. Dah takda jodohkan? Luna tak pernah paksa seseorang tu sayang luna.  Never!

Tak payah nak jaga hati seseorang tu kalau kita betul-betul tak suka dia. Just admits. Luna akan terima seadanya even benda tu memang amat menyakitkan hati. Terpaksalahkan? Luna bukan jenis perempuan yg suka terhegeh-hegeh dekat lelaki. Oh, it's not me! Sebab dah banyak kali luna failed dalam bercinta. Percintaan zaman remaja sekarang ni memang jarang kalau nak sampai berkahwin. Kalau ada pun lepas sekolah terus kahwin tu pun mesti sebab ada sebab something.  Pregnant or etc. Maybe..

Hidup kita masih panjang. Umur kita masih muda. Percintaan zaman remaja ni sama juga dengan "Cinta Monyet" jarang yg kekal lama. Couple sebab for fun tu dah biasa.  Dulu, luna pernah couple dengan ex-couple dekat one year janji macam-macam but semua tu janji kosong. At last, break jugak. Well, mula-mula sayang lah bila dah lama-lama? Haa fikirlah sendirikan :) 

Untill now, I'm still confused with my relationship. Single maybe? I don't know.. Okay, that's all for today. Last word from me, jaga relationship korang baik-baik K. Have a nice days! Bye fellow friends. x 

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥