Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
Busy on Cheerleading.
Thursday, January 19, 2012 • 10:15 PM • 0 orang sayang Luna.

Tumblr_lx6jb7n5yf1r49hqso1_500_large

Assalamualaikum & Big hello stalk-kers.

I am kinda busy right now. Like seriously, mmg agak busylah. But, I still have time tweet, update status kat fb, spend time with my friends. Lepak, tengok muvie tu bolehlah. Bukan lah everytime luna busy. But, ada lah masa luna busy sangat. Sorry, sebab macam malas nak layan korang kat twitter or kat facebook.

Btw, now luna tengah busy training on my cheerleading dgn tusyen. Semuanya serentak dalam satu masa. Lagi lagi, tahun ni luna nak spm. So, luna tak boleh nak focus cheerleading je. Cikgu pun dah tak bagi training cheer kat sekolah everyday sbb ada team lain complain. It's okay, sorry teacher.. Kita bukan apa, just excited nak menang je.

Competition bulan 6. So, luna dgn my team buat preparation awal sbb kita nak menang. Takda siapa yg nak kalahkan? Tapi cikgu tak paham, It's okaylah :) Menang kalah adatlah kan? So, chill (Y) Anywy, kejap lagi luna kena pergi dance class for cheer and ballet. Yeay! Excited sangat okay sbb today my first day class. Hopefully, dancer yg ajar luna tu tak garang. Takut ahhhh *~*~*~*

K, ttyl. Gtg, for my dance class with Estee Lauthner. Have a nice day people! Bye. x

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥