Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
First day at school.
Wednesday, January 4, 2012 • 6:57 AM • 0 orang sayang Luna.


Assalamualaikum & Big hello stalk-kers. 

Yeay! At last, welcome back to school everyone! Today, is our first day at school em. Happy? Boring? Sad? But, I choose happy and boring. Lol. Why boring? Sebab baru first day school homework dah bertimbun. But, I don't mind lagipun this year luna kena ambil exam besar. Exam apa? SPM.

Before nak pergi sekolah pagi tadi luna excited gila okay. Sebab first day school kan? Lagi lagi sebab semua pakai barang baru. Kasut sekolah, baju kurung, beg sekolah, getah rambut baru and semuanya baru even tahun ni luna dah last school tapi tetap nak beli semua barang baru. Next year dah tak merasalah kan nak shopping barang sekolah lagi. Okay macam biasa, pagi pagi dah kena berkumpul sebab ada assembly. Cikgu hem yg banyak bagi ucapan panjang lebar. Pengetua lansung tak bagi ucapan ' sepatah dua kata' dia tu. Lol nak bagi kita masuk kelas awal kot -___-

After assembly, kitorg masuk kelas baru. Luna duduk sebelah cassand and depan luna fajar sebelah fajar yap rao. Memang 1 Malaysia punya teamkan. And, alangkah happynya kitorang dapat class aircond. Yeay! Seronok okay. Tak payah lah nak berkipas kipas dalam kelas lagi. Be jelly everyone please :p Hahaha. Tengah gosip gosip dalam kelas tadi and tiba tiba my class teacher masuk dalam kelas. And how boring sebab my class teacher is Ms. Perpetua. Mulut dia ni memang tak boleh control. And, fyi dia ni anak dara tua tak berhias. Dia tak nak kahwin and I don't why. Kesian kau teacher. At first, dia memang agak baik takut after a few month nanti dia jadi garang. Lol tak nak okay tak nak!

And after that, rest time. Yeay! Semua orang tunggu masa rehat. Before time rehat luna siap cakap dengan Fajar and Cassand nak makan nasi ayam. Beria gila bolehkan aku? .___. Sampai je dekat kantin luna tengok mak cik kantin yg lama dah takda. Now, tinggal mak cin kantin baru. Dia masak tak sedap okay. Banyak sangat minyak. So euw. Tapi bersyukurlah td dapat makan kan -____-

After rehat, luna dapat buku teks and workbook. Semuanya ada 19 buah buku. Sikitkan? Luna tau tu. Kalau bagi lebih banyak mesti lagi best -______-  K, memang banyak sangat nak cerita pasal first day school. Esok kalau luna rajin luna continue kay? Tangan ni memang dah letih lah cerita dia buat karangan pasal sekolah kat blog. Lol okay btw, welcome back to school kids. Enjoy your school. Bye. x



Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥