Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
Happy new year!
Monday, January 2, 2012 • 4:41 AM • 0 orang sayang Luna.


Assalamualaikum & Big hello stalk-kers.

Now, luna so excited gila nak update blog. Hehehe. Sebab apa? Sebab luna baru edit blog. Yeah! Alhamdulillah, at last siap juga blog ni. 4 hours okay nak siapkan. Luna edit blog baru sebab tahun baru. Tak kan nak guna blog lama, tak cool lah kan? Huehue.

Okay, btw Happy new year guys! Amacam? New year korang best tak? Mesti bestkan :) Hmm.. New year luna biasa biasa je. Tp boring sebab tak tengok bunga api letup letup :( Lololo. Sian luna.. That time beberapa minit nak masuk new year tu luna otw nak balik segamat. Masetu luna dari jb. Memang best lah cerita dia sambut new year dalam kereta. *Lap air mata*..........



Cepat sangat masa berlalu. Now, dah masuk tahun 2012. I will miss 2011 :( Very miss.. Banyak sangat kenangan manis pahit pada tahun 2011. Gembira, sedih, seronok, menangis, perpisahan. Omg, banyak sangat... Kita tak akan merasa benda ni lagi. Now, we must look forward and continue to live with fun! Tahun 2011 kita anggap sebagai kenangan yang terindah dalam hidup kita :)


2012, please be awesome year! :) Yeah, semua orang mengharap macam tu kan? Luna pun sama. Luna harap sangat tahun 2012 ni lagi best dari tahun tahun before ni. And fyi, tahun 2012 ni luna masuk 17 tahun and tahun 2o12 ni jugak luna akan ambik spm. Yeay! Takut? Tak pun. Lagi tak sabar nak ambik spm adelah. Huehue. 

Azam tahun baru? Oh, every year kita mestilah ada azam tahun barukan. And, azam tahun baru for this year is First, Luna nak ambik lesen kereta after birthday luna. Second, luna nak berubah jadi lebih baik. Dah tak nak buat masalah lagi kat sekolah or kat rumah. Hehehe. Third, Luna nak belajar rajin rajin sebab tahun ni luna nak spm. Spm lah yg akan tentukan masa depan luna. So, doakan luna kay? :) Fourth, luna nak ada boyfriend yg boleh ajar luna math. Kenape? Sebab luna memang lembab gila dalam subjek math. And, luna dah ada org tu. Untunglah, math dia always A+ je. K k, azam tak boleh banyak banyak nanti semua tah kemana. Sembang je lebih tp tak berubah jugak. But, luna betul betul nak berubah. Trust me okay? :D 

Thats all for today, Happy new year guys!  Kita sama sama berharap tahun 2o12 ni akan jadi lebih awesome dari tahun tahun before ni. Amin Ya Rabbal Allamin! :)

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥