Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
Ash-ash-ash otromen!
Monday, February 20, 2012 • 12:20 AM • 2 orang sayang Luna.

Tumblr_lzof4uwxj91r92uojo1_500_large

Assalamualaikum & Big hello stalk-kers.

Hi, pembaca-pembaca sekalian! *lambai tangan perlahan-lahan* Lewls. Hm saya sebenarnya tak berapa semangat hari ni. Rasa sedih geram tak puas hati sakit hati and all penyakit hati semua ada. Lol why? Hm K. untuk pengetahuan awak semua "Rambut saya dah pendek!" *shout* saya dah potong rambut depan and belakang. Saya potong rambut sbb rambut saya rosak. Untuk mengelakkan rambut saya rosak lagi, saya buat keputusan dgn potong pendek. Tak lah pendek sangat tapi agak pendeklah. Aunty tu cakap lepas saya siap potong rambut, she said muka saya macam budak kecil. Lulz apelah aunty ni ರ_ರ

Sebenarnya, saya bukan nak bercakap tentang rambut saya yg dah pendek ni. Saya nak cakap tentang........ *drum beats* In a relationship with - si polan bin si peot. Hahahaha K. Mesti semua dah tahu siapa si polan ni kan. Hahahaha yg dah buka twitter & facebook saya tahu lah siapa kan. Mesti korang rasa macam "Omg, luna dgn si polan ni ke?!" Yes, luna in a relationship with si polan bin si peot. Nak tahu sebab apa? Lulz adelah. Dah jodoh nak buat caneh kan. Kah-kah-kah. Jangan marah ye peminat-peminat otromen :p Girls, saya tak rampas siapa-siapa punya pun K. Kami sama-sama single. Don't worry, kalau jodoh korang dgn si polan ni kuat. Ade lah tu nanti :p Chill K? (y)

Saya sayang si polan even jarak saya dgn dia agak jauh. Cinta jarak jauh tak menjadi masalahkan? Ada jodoh jumpa lah. Kita hanya perlu bersabar dan tunggu masa yg sesuai je. Usaha dan yakin pada diri suatu hari nanti kita mesti dapat jumpakan? Kalau takda jodoh mana tahu dekat atas sana nanti kita dapat berjumpa. Aminnn ☺ 

Okay, that's all for today. Have a nice day. Doakan  kebahagiaan kami ya? Ha-ha-ha bye-bye Assalamualaikum 

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥