Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
This is a sad story ☹
Wednesday, February 29, 2012 • 12:51 AM • 1 orang sayang Luna.

Tumblr_m04skceeyn1qzrkblo1_500_large

Assalamualaikum and Big hello everyone.

Jangan tanya saya kenapa relationship saya kat facebook dah bertukar single. Jangan tanya saya kenapa bio dekat twitter saya dah tukar. This is penipuan semata-mata. Dari dulu saya single and tak couple dgn sesiapa pun. Ya! Saya tak tipu awak. *muka serious* 


Oh mesti awak ingat saya dgn dia couplekan? Tak sayang... Saya dgn dia cuma..... Hm, kawan je kot. And now pun still kawan je kot. *muka konpius* Tak tahu lah kawan lagi ke tak em. Jangan percaya post yg bawah ni. Saya main main je tak tahu pulak awak semua ingat saya couple dgn dia. Sorry..... ☹ *muka kesian* Saya dgn dia hanya kawan semata-mata. Kalau awak tak percaya awak tanya lah dia sendiri K? 


Awak semua ada crush tak? Ada? Yeay! Sama ah dgn saya. Saya pun ada crush tapi...... Wuwuwuw mmg sedih sangat nak cerita. Saya hanya berimaginasi dgn crush saya. Takda sorg pun tak tahu. This is a big secret! *muka serious* hehehehe saya berangan crush saya @zaynmalik. Mana tahu nanti saya ada jodoh dgn dia. Hehehe *please lempang muka saya* Jodoh di tangan Tuhan kan kan? :p 


Sedih?


Saya nak sedih buat apa dia bukan boyfriend saya. Dia cuma........ Hm, kawan je. Ya, kawan sahaja. Tapi, adatlah bila kita dah rapat dgn seseorang tu rasa sayang mesti timbulkan? Mmg tidak dinafikan saya sayang dia. Sayang sangat-sangat macam...... Kawan. Tapi, dia bukan sayang saya pun. Dia lebih sayangkan... Entahlah tak nak ambik tahu.


Twitcon masa saya form 2. Comelkan? Kbai :p


Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥