Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
I'm single and I'm okay :)
Sunday, February 12, 2012 • 3:19 AM • 0 orang sayang Luna.


Assalamualaikum & Big hello stalk-kers.

Hi awak! Ye, awak yg tengah baca blog saya ni. Hehehehe rindunya saya kat awak. Awak sihat? Awak dah makan? Saya harap awak sihat-sihat kat sana ye? :) Actually, mood saya tak berapa baik semenjak dua menjak ni. Sebab apa? Hmm, sebab........

Untuk pengetahuan awak semua, status relationship saya kat facebook saya dah tukar SINGLE. Semua orang tahu kan? Tapi semua tak tahu sebab apa. Sebenarnya, sebelum saya buat relationship tu saya mmg single pun. Dah beberapa bulan jugak lah saya single. And then, bulan lepas encik D ajak saya buat relationship. Saya pun buat lah relationship dgn dia. Lagipun, saya dgn dia dah lama sangat berkawan. Macam teman tapi mesra macam tu lah :p

Semua orang ingat saya dgn dia couple tapi sebenarnya tak. Saya dgn dia just buat fake relationship kat facebook. Sebenarnya saya tak minat nak buat fake-fake relationship kat facebook ni tapi saya pelik dgn dia saya nak buat. Hm, dalam masa yg sama dia ada ajak saya official couple tapi saya tak nak. Seriously, saya bukan sengaja tak nak terima dia cuma saya tak boleh nak terbitkan feeling love tu kat dia. Hahahaa k. Terlebih-lebih jiwang pulak saya ni :p Tapi betul apa yg saya cakap, kalau saya terima dia as my boyfriend saya akan asyik sakitkan hati dia sebab saya dah selesa sangat berkawan dgn dia. Sekadar teman tapi mesra tu takpelahkan.

Saya dengan dia dah 3 tahun lebih berkawan tapi saya tak tahu kenape saya tak boleh nak terima dia. Maybe, saya dgn dia mmg sesuai berkawan je kot. Dah lama dia tunggu saya, tapi saya selalu kecewakan dia. Seriously, saya bukannya sengaja. Saya mmg sayang dia, tapi sayang as a friend. Dah banyak kali saya cakap dgn dia. Mmg salah saya kot sebab bagi fake hope kat dia. I am sorry, danial. Maybe kita mmg takde jodoh kot. Dia pun dah ada crush baru. Baguslahkan? Boleh gantikan tempat saya ni. Saya harap sangat lepas ni, saya dengan dia dah takdepape. Tak kira kawan or lebih dari kawan. Saya tak nak sakitkan hati dia lagi. Cukup lah dah beberapa kali.

Danial, terima kasih sebab jadi kawan I untuk selama ni. You mmg baik cuma I je yg tak berapa baik untuk you. Take care. Bye........

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥