Barbie Insecure.
+Follow | Dashboard
Congrates Is and Pyqa! :) - Enggagement -
Friday, February 3, 2012 • 4:15 AM • 0 orang sayang Luna.



Assalamualaikum and Big hello stalk-kers.


Dah lama luna tak update blogkan? Biasalah calon-calon spm macam saya ni mestilah busy dengan tusyen, kelas tambahan, latihan sukan ahhhh memang busylah cerita dia. Tapi tak lah busy sangat. Lol saya pun tak paham macam mana. Okay okay, 23/01/ raya cina masatu cousin luna nama dia 'Is' *nama panggilan je* dengan her fiance 'pyqa' *nama panggilan je* bertunang. Yeay! Congrates untuk korang kay? Hehehehe. Untunglah, masing masing bahgiakan. Hm, luna pun tumpang bahgia sama :) Haa fyi kalau nak tahu tunang cousin luna yg mana ni haa yg atas ni. Lawakan? Okay, mmg lawa.... Dia tinggi gila okay then putih. Mmg sesuailah dgn cousin luna even cousin luna tu hitam manis sikit. Hahahaha


Ni gambar luna before kitorang siap siap nak pergi rumah belah perempuan. Hihi comel tak? *flip hair* Okay okay, stop perasan :p Luna jadi photographer untuk pertunangan is ni tapi photographer tak berbayar lah. Haha memang best sangat dengan sedara mara semua. Okay, tak nak cerita banyak korang tengok lah gambar-gambar ni :) 


Ni gambar tunang is dengan bakal mak mertua. Ucu luna ni :)

Gadis-gadis yg pegang dulang hantaran. Luna takda masa ni sebab luna yg capture gambar ni. lulz

Minah perasan :p Haha okay, ni akak luna dengan kawan akak luna 'kak dayah' :)

Comelkan? :p

Ni dulang hantaran belah lelaki dan perempuan 11 dibalas 7 :)

Congratulation is and pyqa. Jangan gaduh-gaduh. Semoga bahagia hingga ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat. Okay, thats all for today. Have a nice day people! Bye 

Xoxo, Luna



I Wish


My Posts Writer Heartbeats


Little Owner


Photobucket

Welcome to my barbie world. This is officially my blog. It's mine. I am not barbie. I am fake as barbie. Do follow me ☺ Twitter Facebook Formspring

Click here

♥ Mahal kita.

Photobucket
I was born to be yours, Azri.

♥ One Direction


Photobucket

Mine! ♥